Gabriel Păun, directorul UE al organizației „Animals International“ a urmărit, la fel ca noi toți, dezbaterea publică generată de moartea Anei Oros, a lui Gheorghe Albu din comuna Bunești sau de rănirea unui copil în Teleorman, toate generate de atacuri canine.

Însă, spre deosebire de noi, Gabi Păun înțelege sistemul în detaliu și știe cum ar trebui împărțită responsabilitatea pentru toate tragediile de acest fel, trecute și recente.

De aceea, INVESTIGATORIA l-a contactat pe Gabi Păun pentru a purta un dialog pe tema responsabilității. Este ea doar a autorităților? Cu ce putem influența noi îmbunătățirea situației? Cine are de câștigat din perpetuarea stării actuale de fapt.

Citește și: Cazul femeii ucise de câini în zona Lacul Morii. Crimă cu premeditare din partea autorităților

De ce sunt atât de puține adăposturi pentru câinii comunitari, în condițiile în care bugetele alocate acestui scop sunt generoase? De ce e sterilizarea mai eficientă decât eutanasierea? Au dreptate politicienii atunci când acuză ONG-urile că nu-i lasă să eutanasieze în masă? Acest interviu acordat în exclusivitate publicației noastre își propune să aducă răspunsuri tuturor acestor întrebări.

Răspunsurile la aceste întrebările le puteți afla citind interviul publicat de INVESTIGATORIA

LASĂ UN MESAJ

Te rugăm să introduci comentariul tău!
Introdu aici numele tău