Una dintre cele mai grele întrebări ale momentului pentru întreaga lume rămâne aceea legată de durata războiului din Ucraina. Analiști, psihologi, specialiști în domeniul militar au tot încercat în ultima perioadă să dea răspunsuri pertinente la această frământare legitimă.

Iar răspunsurile variază, însă nimeni nu vede o stabilizare rapidă a situației, pentru că atât Rusia, cât și Ucraina își doresc victoria și nu vor ceda niciun milimetru în altă direcție. Pe de altă parte, arată INVESTIGATORIA, susținerea lui Putin în interiorul Rusiei rămâne o curiozitate pentru multă lume, de vreme ce rușii sunt afectați serios la nivel individual și colectiv de această invazie.

Cu toate acestea, din februarie și până acum, gradul de popularitate și susținere a lui Putin este încă extrem de mare la nivelul Rusiei. Cum ne explicăm acest lucru și ce spun specialiștii din cele două țări aflăm de la analistul și jurnalistul Marin Gherman, care a discutat cu mai mulți experți din spațiul geografic menționat și are deja formată o imagine de ansamblu asupra situației generale.

Articolul integral poate fi citit pe INVESTIGATORIA. 

LASĂ UN MESAJ

Te rugăm să introduci comentariul tău!
Introdu aici numele tău