Directorul din Transelectrica care a sesizat Consiliul de Supraveghere și Consiliul pe probleme de integritate al comapniei, după ce presa a publicat primele de circa 300.000 de euro de care au beneficiat 456 de salariați, este lăsat fără post de către conducerea societății de stat.

Cătălin Sava este director al Unității management integrat, comercial-achiziții (UMICA) din cadrul Transelectrica și s-a constituit ca avertizor de integritate în acest caz.

Citește și: Presiuni asupra directorilor Transelectrica, pentru a afla cine a spus presei despre primele exorbitante de Crăciun

Într-un document transmis Consiliului de Supraveghere și care a ajuns în posesia PRESShub, acesta a arătat că există numeroase nereguli care se desprind din acordarea primelor, pe care o consideră ilegală, și anunță posibilitatea depunerii unui denunț penal la DNA.

După nici două săptămâni, directorul a aflat că i se desființează postul, singura cale prin care conducerea Transelectrica poate scăpa de un angajat incomod.

Articolul complet poate fi citit pe PRESShub

LASĂ UN MESAJ

Te rugăm să introduci comentariul tău!
Introdu aici numele tău