PRESShub a prezentat luni faptul că un membru al comitetului care ar trebuie să supravegheze piața jocurilor de noroc din România a raportat pentru anul 2020 câștiguri de aproape 34.000 de euro din pariuri sportive. De fapt, situația este chiar mai interesantă de atât.

Raul Petrescu este reprezentantul Ministerului de Finanțe în cadrul Comitetul de supraveghere al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Rolul acestui organism este deosebit de important.

Potrivit ordonanței de urgență din 2009, privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, Comitetul de supraveghere aprobă echipamentele dedicate pentru organizarea acestor jocuri, emite licențe pentru firmele care organizează jocuri de noroc, aprobă regulamentele pentru tombole și alte extrageri de acest tip.

Raul Cristian Petrescu a fost numit în Comitetul de supraveghere al ONJN îm 2021, de către Florin Cîțu, pe vremea când era prim-minitru. Anterior, a lucrat ca vicepreședinte al ANAF, coordonator al Direcției Generale Antifraudă Fiscală, fiind numit în această funcție în 2019, de către Viorica Dăncilă.

Citește articolul integral pe PRESShub

LASĂ UN MESAJ

Te rugăm să introduci comentariul tău!
Introdu aici numele tău