Puțini își mai amintesc faptul că în 2014, Tánczos Barna era urmărit penal de procurorii anticorupție pentru infracțiunea de abuz în serviciu și de fals intelectual, ambele în formă continuată, arată jurnaliștii de la INVESTIGATORIA

Rechizitoriul procurorilor la acea dată cuprindea elemente clare, legate de felul în care Tánczos Barna, în calitatea lui de președinte al Agenției Domeniilor Statului, în anul 2006, a favorizat obținerea unui titlu de proprietate pe numele unei persoane ce nu a făcut dovada vechiului amplasament pe suprafețele de teren exploatate de Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare pentru Pomicultură Băneasa. Însă din acel moment, despre dosar nu s-a mai discutat deloc, iar cariera politică a lui Tánczos Barna a înflorit.

INVESTIGATORIA a căutat acel dosar și a cerut Direcției Naționale Anticorupție un punct de vedere cu privire la stadiul dosarului și la motivele pentru care acesta a ieșit din radarul preocupărilor publice, cu atât mai mult cu cât, între timp, protagonistul lui a devenit ministru al Mediului. Cum a scăpat Tánczos Barna de acest dosar deschis de procurorii DNA este întrebarea la care vom răspunde în acest material de presă.

Articolul integral poate fi citit pe INVESTIGATORIA.  

LASĂ UN MESAJ

Te rugăm să introduci comentariul tău!
Introdu aici numele tău