N-ai cum să privești imaginile cu bătrânii înfometați, bătuți, terorizați în azilele groazei și să nu te șocheze. Sau să citești stenogramele cu ce vorbeau între ei angajații – în fine, criminalii, că altceva nu sunt.

În timpul ăsta, singura grijă a lui Firea e că ea e atacată politic, că ea e ministru și viitor candidat la Primăria București. Iar o armată de slugi (uitați-vă pe profilele lor, unii lucrează pe la companii de stat din Voluntari), de idioți și de așa-ziși creștini, care stau numai cu Doamne-ajută în gură, o laudă și o susțin pe pagina ei de Facebook.

Investigațiile scrise la începutul anului de Ovidiu Vanghele și de Bianca Albu, de la care a pornit acest caz, dezvăluie exact tabloul unui stat corupt, putrezit, pus numai pe jefuit și pe ucis oameni. Un stat condus de niște personaje sinistre, cum este Firea, de impostori, hoți, parveniți, susținuți cu foarte mulți bani de rețele de crimă organizată.

Gândiți-vă că a fost nevoie de o jumătate de an, de când Ovidiu și Bianca au scris despre ce se întâmplă în azile, pentru ca autoritățile să miște ceva. Jumătate de an în care bătrânii au fost bătuți, înfometați și îmbolnăviți în continuare. Nimeni din autoritățile statului nu a văzut nimic, nu a știut nimic. Inclusiv după publicarea primelor investigații, toți s-au făcut că fac controale, că iau măsuri, că rezolvă. În fapt, nu au făcut absolut nimic. I-au lăsat pe oamenii aceia amărâți să moară.

Acesta este statul român. Pe acești nemernici îi plătim să aibă grijă de noi, de copiii noștri, de părinții și de bunicii noștri. Acești îmbuibați nu se mai satură de salarii, de sporuri, de pensii speciale, de mașini, de case, de amante, de plozi, de neamuri, absolut toți angajați pe banii noștri.

Citiți investigația publicată azi de Ovidiu și de Bianca. Veți vedea legăturile cu Firea, cu sora ei, cu prietena ei etc. Și, dacă vă mai țin nervii și aveți stomacul tare, citiți cum bocește Firea pe Facebook.

Un mic fragment din dialogul dintre angajații de la azil despre bătrânii de care ar fi trebuit să aibă grijă:

„- I-am bătut p-ăștia de dimineață! I-am dat una lu’ unu. (…) M-am săturat, dar dă-i dracu, țipă cu noaptea în cap! Te chinui să le faci să mănânce, te chinui… ai dracu, țipă, i-am dat eu, na, să țipi, fir-ai al dracu!

– Am uitat să-ţi zic că la Martin… şi-a scos cearşaful de protecţie de pe saltea. Trebuie pus înapoi!

– Ăla cre că trebuie strâns de gât, mai repede…

– Cu cearşaful, eventual…(râde)

– De ce nu te ștergi, mă, arde-te-ar focul, să te ardă pe mațe! Nesimțitul dracu’ ce ești! Ce e aicea, bă!

-Lasă-l dracu’….ho…ho…

– Ce bă, animalu’ dracu’! Ce… (pe fundal se aude un zgomot specific unei lovituri) fir-ați ai dracu’, să fiți cu plămânii voștri!”

Citește articolele publicate de Centrul de Investigații Media despre acest caz, la începutul anului 2023: 

Lagărele Cristinei

Șefa DGASPC Sector 3 refuză să admită neregulile partenerilor săi din asociația apropiaților Gabrielei Firea și minte în Consiliul Local al Sectorului 3

„Armonia” Sfântului Gabriel cel Viteaz: ploșnițe și miros de urină și fecale

Egalitatea de șanse gestionată din Guvern de „Sfânta Gabriela cea Vitează”, business de aur pe bani publici pentru apropiații ei

 

LASĂ UN MESAJ

Te rugăm să introduci comentariul tău!
Introdu aici numele tău