E de-a dreptul scandalos ce fac Firea și Pandele cu mesajele lor ipocrite legate de religie. Ce legătură are cu credința ce faceți voi doi? Ce creștini îl invocă pe Dumnezeu atunci când mint, când amenință, când acoperă crime și criminali?

Apropo, icoanele cu care vă tapetați pereții și parada pe care o faceți cu cruci, moaște, pelerinaje etc. – toate, dar absolut toate plătite din bani publici, adică din milioanele muncite de noi, nu ați dat nimic de la voi, așa că gura! că ați dat voi bani la biserici – nu e doar indecentă, dar e în totală opoziție cu creștinismul. Asta înțelegeți voi din creștinism, stricaților? Circul ăsta ieftin?

Observ că, după Firea, a sărit și Pandele cu mesaje inepte către Patriarh, către purtătorul de cuvânt al BOR. Am înțeles că domnul Vasile Bănescu a avut, până acum, păreri personale referitoare la azilele groazei. Mesaje care, repet, în opinia mea au fost corecte și bune pentru țara asta plină de degradați spiritual.

Totuși, având în vedere mahalaua clanului Firea-Pandele, dar mai ales nenorocirile prin care treceau acei vârstnici, cred că e necesar să auzim exact care este părerea BOR despre ceea ce se întâmplă.

În opinia mea, o lipsă de reacție a BOR – care trebuie să fie prezentă în viața societății, să o sprijine, să o aline, în momente grele, să rostească clar adevărul, să clarifice lucrurile, nu să se comporte ca și cum absolut nimic nu s-ar întâmpla în jur – înseamnă fie complicitate, fie acceptarea ca normalitate a chinurilor înfiorătoare la care au fost supuși acei bătrâni, fie pierderea oricărei legături a bisericii cu societatea.

Toate trei mi se par la fel de grave.

În altă ordine de idei: cum este posibil ca Budăi să mai fie ministru? Cum? Cum e posibil ca cea mai notabilă prezență publică a președintelui Iohannis, în ultima săptămână, să fie inaugurarea, cu întârziere de un an, a podului de la Brăila? Cum să nu spui absolut niciun cuvânt despre acest caz groaznic?

Citește și: Acest stat român criminal

Pentru orice nimic a făcut acest guvern PNL-PSD, Iohannis ieșea public și spunea că el este mulțumit. Acum ești tot mulțumit, domnule președinte? E bine ce se întâmplă, nu? Nu vezi absolut nicio problemă că Budăi și Firea mai sunt miniștri, nu-i așa? E totul în regulă, stai liniștit, nu te mai deranjăm mult. La anul scapi de noi și poți bifa zece ani de impostură.

LASĂ UN MESAJ

Te rugăm să introduci comentariul tău!
Introdu aici numele tău